Πολιτική Επιστροφών Bags & Hats eshop | Your trusted quality choice since 1965.

Σύμφωνα με την πολιτική και τους όρους για επιστροφή ή αλλαγή προϊόντων μας, ο πελάτης δικαιούται, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος να υπαναχωρήσει από την αγορά είτε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2810 824 111 είτε με επικοινωνία μέσω email στο info@bagshats.gr, με την υποχρέωση όμως να καλύψει το κόστος / δαπάνη επιστροφής του προϊόντος μέχρι το κατάστημα της Εταιρείας. Για να πραγματοποιηθεί υπαναχώρηση αγοράς θα πρέπει τα προϊόντα να συνοδεύονται από το νόμιμο παραστατικό πώλησης (απόδειξη), να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία, να μην  έχουν φορεθεί, τροποποιηθεί ή πλυθεί και να μην έχουν αφαιρεθεί το καρτελάκι και το barcode.

Δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές εάν δεν έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρείας Bags & Hats.

Εάν η επιστροφή οφείλεται σε υπαιτιότητα της Εταιρείας, το κόστος επιστροφής βαραίνει την τελευταία.

Επιστροφές / Αλλαγές θα γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν έγκρισης της Εταιρείας και μετά από έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Τα μεταφορικά έξοδα, τα έξοδα αντικαταβολής καθώς και η διαφορά που θα προκύψει από την νέα παραγγελία επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Διεύθυνση επιστροφών:

ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 129
TK 71414 – ΓΑΖΙ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Τηλ. 2810 824 111

Διαβάστε τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος/ eshop Bags & Hats